top of page

Programma zaterdagavond
24 juni

20.00 tot 23.30 uur

Entreeprijs €10,-

Park naast het HOFtheater

Erik Neimeijer

Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson zijn samen verantwoordelijk voor de mooiste liedjes van Amerika en vormden samen de supergroep Highwaymen. De mooiste verhalen, de prachtigste liedjes en de grootste ego's van de countrymuziek komen samen in deze voorstelling.


Zanger/gitarist/pianist en kunstschilder Erik Neimeijer vertolkt de pareltjes in dit genre alsof hij er zelf bij was toen ze geschreven werden, en hij neemt zijn publiek mee langs de eindeloze highways, motels, studio's en zalen. Poker, vrouwen, whiskey en pedalsteelgitaren vormen het decor, uiteraard kunstzinnig weergegeven en vergezeld van een expositie van zijn schilderijen die bekend staan om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Neimeijer poseerde in een vooraanstaande galerieën in Manhattan, New York, Madrid, Bonaire en Parijs.

20.15 u

1002_paf_orig.jpg

Klapstoelkabaret

Een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst

Intieme en komische optredens in de buitenlucht

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag of avond Klapstoelkabaret. We toeren deze zomer weer met ons mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en brengen het festivalgevoel naar u toe met intieme voorstellingen in de buitenlucht. U ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier op het podium of ontdek de artiesten van de toekomst!

Deze Klapstoelkabaretartiesten zijn op zaterdagavond 24 juni te zien in de tuin van het HOFtheater:

Thijs van de Meeberg  & Selma Visscher

 

21.00 u | 22.30 u
 

Thijs van de Meeberg - credits Annemieke van der Togt_zonderKSKlogo.jpg
Selma Visscher_zonder logo.jpg


A Tribute to Crosby, Stills & Nash
 
Weinig andere bands hebben zo'n grote voetdruk achtergelaten op meerstemmige popmuziek als Crosby, Stills & Nash toen zij in de jaren '60 elkaar vonden.
Toen de Utrechtse singer-songwriters Gildor van Beers, Eric Kerns (US) en Richard Cejer (UK) een soortgelijk Eureka-moment hadden toen ze voor het eerst samen zongen, viel het kwartje al gauw.

Sweet Judy Blue

'Sweet Judy Blue' is ontstaan uit een voorliefde voor deze tijdloze supergroep. In de basis treft het trio zelfs al merkwaardige gelijkenissen, zoals de hoge stem van Graham Nash die wordt vertolkt door de evenzo Britse tenor van Cejer. De Amerikaanse folk rock veteraan Eric Kerns kan met dezelfde overtuiging Crosby's 'Almost cut my Hair' voor zijn rekening nemen, waar Gildor's gitaarwerk en hese vocalen een mooi eerbetoon aan Stephen Stills doen.

 

Naast de akoestische trio bezetting, kent Sweet Judy Blue ook een volle band formatie. Met gevestigde muzikanten als Peter ten Wolde op drums, Tim Kerssies op orgel en Alex Siegers op percussie is deze band een regelrechte tijdmachine terug naar Woodstock.

21.45 u | 23.00 u

sweet-judy-blue-2000x1333.jpg

DJ Eric Witteveen

Eric Witteveen is een allround DJ die zijn muziek maximaal aanpast aan ons festival Theater aan de Vijver. Hij neemt ons mee in de sfeer van de avond met heerlijke gevarieerde muziek stijlen.

En dansen mag zeker want stil staan is geen optie.

Eric Witteveen.jpg
bottom of page