top of page

Programma zondagmiddag
30 juni

13.00 tot 17.00 uur

Park naast het HOFtheater

Familie Concert:
SlodDe & VoS

SlodDe & VoS in de Geluidentuin is niet zomaar een liedjesvoorstelling; het is een levendige, gekke show waarin kinderen ontdekken dat geluiden net zo kleurrijk zijn als zijzelf en een belangrijke rol spelen in dit betoverende verhaal.
Luister naar de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat), en Katta (de Koala), terwijl ze namen bedenken voor vreemde kleuren die eigenlijk best wel echt lijken te zijn. Beleef een griezelig avontuur wanneer het tijd is om te slapen en probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen?
Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een… vogelschaap?!

14.15 u | 16.00 u | Locatie: Hoofdpodium

2024-04-10 Slodde & Vos © Sam van den Elzen 001.jpg

De Wondertuin

Verwonder en ontdek mee in een tuin waarin alles groeit…


In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje, een plantje steekt voor het eerst zijn hoofd voorzichtig boven de grond uit en verandert langzaam in een grote, geurende bloem. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst een stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem…


Een beeldende, muzikale voorstelling over de groei – en veranderkracht in de natuur. Beleef de magie van je eigen tuin!

13.30 u | 15.15 u | Locatie: Strechtent

Scènefoto De Wondertuin,  Theater Stof, Emmy Kolkman, #2.jpg

Drumcaravan

Kom drummen in de Drumcaravan. Leer je eerste ritme mee drummen op jouw favoriete muziek.
De Drumcaravan staat vol met elektronische drumstellen. Er worden de hele dag door workshops gegeven waarbij kinderen én volwassenen mogen deelnemen. 

IMG_1177.jpeg

Mini Golf

Een potje golfen bij Theater aan de Vijver? Waarom ook niet! Kom lekker een balletje slaan bij de 5 kunstzinnige holes.

Tijd: Doorlopend 

Foto minigolf.jpeg

Workshop Hippe Schilderijen

Ga aan de slag met verf en sjablonen en maak jouw eigen hippe schilderij! Deze workshop wordt gegeven door Atelier Bertina. Aan het eind van de workshop mag jij jouw schilderij mee naar huis nemen.

Tijd: Doorlopend 

Blote voetenpad

Schoenen en sokken uit en lopen maar! Soms kriebelt het aan je voeten, soms prikt het. Voelt het koud of warm? Hard of zacht? éen ding is zeker: bij het blote voetenpad houd je je voeten niet schoon! 😉 

Tijd: Doorlopend 

Blotevoetenpad (2).jpg

Aquaballen 

Loop over het water in een aquabal! De aquabal is een transparante bal om op het water te drijven en is ruim twee meter in doorsnede. Via een opening kun je in de waterbal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht waardoor je droog blijft tijdens het lopen over water.

 

Zo kan je een mooie wandeling over de vijver naast het HOFtheater maken! 

Tijd: Doorlopend 

Theater aan de Vijver - 30 juni 2019 - Paul De Muyt (81).jpg
bottom of page