top of page

Programma zondagmiddag
25 juni

13.00 tot 17.00 uur

Gratis toegankelijk

Park naast het HOFtheater

Familievoorstelling ‘De Drie Biggetjes’

Drie biggetjes – Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in. Al snel wordt het herfst en ze besluiten ieder een huisje te bouwen.

 

Noef heeft geen geduld en bouwt zijn huisje lekker makkelijk van stro. Nif, wil snel klaar zijn en bouwt zijn huisje van takken. Het meisje Naf bouwt een degelijk huisje van steen. De drie biggetjes hebben het gezellig in hun nieuwe huisjes maar ze weten niet dat de wolf op de loer ligt.

 

Lukt het de wolf om de biggetjes te pakken te krijgen, of zijn ze hem te slim af?

13.30 u | 14.45 u | 16.00 u

Koekla De drie biggetjes 1.jpg

Platte Dierentuin

Van restmateriaal tot kunst!


Bij deze workshop gaan kinderen aan de slag met resthout. Ze timmeren de meest uiteenlopende wezen: van een vos tot een springvis of juist een zandstruis. Niets is te gek! 


En is het timmerwerk klaar? Dan mag het platte dier geschilderd worden. Daarna mag het drogen in de expositiekast, waar het kan worden bewonderd door alle bezoekers! 

Platte Dierentuin.jpg

Rijdende Dieren

Eigentijdse, speelse en kleurrijke beesten, waar je mee mag spelen, op kunt zitten en mee kunt rijden! Hier wordt iedere bezoeker, jong én oud, blij van! De beesten zijn gemaakt door kunstenaar Chantal de Wolde. 

Blote voetenpad

Schoenen en sokken uit en lopen maar! Soms kriebelt het aan je voeten, soms prikt het. Voelt het koud of warm? Hard of zacht? éen ding is zeker: bij het blote voetenpad houd je je voeten niet schoon! 😉 

Aquaballen 

Loop over het water in een aquabal! De aquabal is een transparante bal om op het water te drijven en is ruim twee meter in doorsnede. Via een opening kun je in de waterbal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht waardoor je droog blijft tijdens het lopen over water.

 

Zo kan je een mooie wandeling over de vijver naast het HOFtheater maken! 

Theater aan de Vijver - 30 juni 2019 - Paul De Muyt (81).jpg
Blotevoetenpad (2).jpg
Platte Dierentuin en rijdende dieren.jpg

Sax and Tracks

Dat Saxofonist Toon Meijer (die naast zijn eigen bands bekend is door samenwerking met veel top artiesten en dj's ) zijn liefde voor Jazz, Soul, Latin en Pop al jaren koestert, blijkt uit zijn solo act 'Sax and Tracks'. Een ludiek mobiel DJ theater meubel die binnen no time een authentieke zwoele Jazzclub sfeer binnen brengt. Live muziek waar je met genot tegenaan leunt tijdens het deze gezellige middag bij het Theater aan de Vijver. Met een zwoele Sax en de lekkerste tracks op de achtergrond.  Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de Saxofoon binnen handbereik. Toon’s Sax & Tracks vullen de ruimte.

toonmeijer.nl-mini-mobile-jazzclub-op-maar-amper-2-vierkante-meter.jpg

Klapstoelkabaret

Een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst

Intieme en komische optredens in de buitenlucht

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag of avond Klapstoelkabaret. We toeren deze zomer weer met ons mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en brengen het festivalgevoel naar u toe met intieme voorstellingen in de buitenlucht. U ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier op het podium of ontdek de artiesten van de toekomst!

Deze Klapstoelkabaretartiesten zijn op zondagmiddag 25 juni te zien in de tuin van het HOFtheater:

 

Lonneke Dort & Sjoerd van Capelleveen

 

14.00 u | 15.30 u 

Lonneke Dort - credits Joshua Bakarbessy_zonderKSKlogo.jpg
Bovenste Knoopje Open - credits Yan Kei Lo_zonder logo.jpg
bottom of page