top of page

Theateracts

Actic Airlines.jpg

Actic Airlines

Met Actic Airlines wordt het publiek op humoristische wijze van A naar B gebracht. Een piloot in kostuum, vergezeld van een steward of stewardess begeleiden de vlucht. Alle mogelijk vliegtuigclichés die men kan bedenken zullen in deze act de revue passeren. Tickets zijn geldig voor de business of economy class. Aan boord zijn 6 zitplaatsen. 
Zowel voor alle reizigers als voor alle toeschouwers op de grond zal Actic Airlines een ware belevenis worden!

Canta XL

Een hilarisch ritje in de ‘one and only’ Canta XL! Je weet wel, zo’n 45km/u wagentje dat ook op het fietspad mag rijden. Met deze installatie weet je niet wat je overkomt. Stap samen in de rode brommobiel, gordels om, tomtom aan en gaan met die banaan. “Probeer om te draaien”, klinkt er uit de boxen en voor je het weet hang je als een kip aan het spit ondersteboven. Klik! Het is vastgelegd. Dit charmante plaatje kun je na afloop krijgen. Bereik jij de bestemming? We dagen je uit in te stappen!

Canta XL.jpg
IMG_7141 2.JPG

De Tindertelefoon

Een kunstinstallatie met verhalen over het enige wat er echt toe doet: de liefde.
Een theatrale spelshow over de zoektocht naar de liefde, eerste ontmoetingen en naar de betekenis van liefde. Wandel de installatie binnen en laat je onderdompelen in de verhalen. Match maar raak!

 

bottom of page